Banvit

27 Aralık 2009 Pazar

İbrahim YILDIRIM

Fatoş ve Serdar Yıldırım’ın oğulları İbrahim Yıldırım,15 Ocak 1990 Uşak’da doğdu.Basketbolcu olma isteğiyle büyüyen Yıldırım, yeteneğinin farkedilmesiyle Mehmetçik İlköğretim Okulunda basketbol oynamaya başladı.. 4 sene boyunca ilköğretim okulunda Yeşim Çıvgın koçluğunda, daha sonra ilk kulübü olan Turan İdman Yurdunda ,Mehmet Çıvgın koçluğunda basketbola devam etti.
2001 yılında yapılan Pamuk Spor turnuvalarında dönemin Efes Pilsen altyapı koçu Leyla Çalışkan tarafından keşfedilerek, profesyonel basketbol hayatına başlayacağı Banvit Basketbol Kulübüne transfer oldu. 2002 yılında Ahmet Gürgen koçluğunda Banvit minik takımında mücadeleye başladı.
Daha sonra sırasıyla Yıldız, Genç ve Genç Banvitliler’de görev aldı 2008 yılından itibaren Banvit A takımında, profesyonel basketbol hayatına devam etmekte olan İbrahim,
2005 yılında Yıldız Milli Takıma seçilip, o sene Levent Topsakal koçluğunda Avrupa şampiyonu olan takımda forma giydi.Türk Milli Basketbol takımlarında, Yıldız Milli, Genç Milli, Ümit Milli ve B milli takımlarında oynadı . Halen Ümit Milli Takımda , Ay-yıldızlı forma için mücadele etmektedir.
Basketbol kariyeri sürekli gelişim içinde olan Yıldırım, eğitim hayatını da ihmal etmemiştir. Bandırma KEV Kolejinde ortaokulu bitirdikten sonra,liseyi Bandırma Ş.M.G Lisesinde tamamladı. 2008 yılında Marmara Üniversitesi, Beden Eğitimi Öğretmenliği bölümünü kazanan Yıldırım,üniversite öğrencisi olarak öğrenimine devam etmektedir.

1 yorum:

  1. Canımsın benim...ötesi yokk..gurur duyuyorum seninle..hep seninleyiz canım kuzenim:)

    YanıtlaSil